Lemurisch Kristal

Lemurische Zaad kristallen zijn zeer bijzondere kristallen met als vindplaats Brazilië.

De mensen die kwarts ontgonnen vonden hen eind 1999 begin 2000. Gewoonlijk, worden de kwartspunten gevonden in de vorm van clusters.

De Lemurische zaadkristallen trokken de aandacht van de mijnwerkers omdat zij los in een afzonderlijke zandbedding lagen.
De natuurlijk gevormde kristallen hebben een roze tot roodachtige gloed.

Tijdens de laatste dagen van Lemuria, zijn de speciale zaadkristallen geplant waar in de loop van de komende millennia (miljoenen jaren geleden) de kristallijne groei verwacht werd op Aarde, om frequenties aan andere kristallen over te brengen die in de loop van de tijd ontstonden.

De speciaal overgebrachte berichten gaan over gelijkheid en zijn uitstekend geschikt voor Channeling werk.

Zij creëren de energie van liefde, eenheid, en gelijkheid voor iedereen. Het speciale doel van de Lemurische Zaad Kristallen is het openstellen van duidelijke bewuste helder-wetendheid, telepathie en het assisteren bij de holografische verbinding met andere buiten multi-dimensionele in het Universum.

Ze zouden pas naar boven komen, wanneer de mensheid er klaar voor zou zijn om er mee om te kunnen gaan.

Deze kristallen hebben een extra bescherming meegekregen en wel dat mensen met verkeerde bedoelingen nooit de kennis en wijsheid van deze bijzondere kristallen in zich op kunnen nemen.

Deze kristallen worden steeds zeldzamer, omdat de vindplaats tegenwoordig is afgesloten.
Ze zijn in verschillende kleuren gevonden; doorzichtig, roze en rookkwarts. Roze en rookkwarts zijn echter helemaal zeldzaam.

Zij trokken onmiddellijk de aandacht omdat deze unieke kristallen er ijzig of gematteerd uitzien en aan één of meerdere zijden vele horizontale lijnen hebben.

Voor de kwarts-groep waar zij edelsteenkundig gezien onder vallen zijn die lijnen een uitzondering!

Horizontale lijnen zijn zeldzaam bij gewone kwarts, ze hebben slechts één of twee horizontale lijnen, maar de Lemurische Zaadkristallen hebben er vele tientallen. De Lemurische kristallen bestaan uit kwarts, met over het hele oppervlak strepen. Deze strepen zijn duizenden jaren geleden ingelaserd en bevatten eeuwenoude kennis. Verder hebben ze een ijzig, gematteerd uiterlijk. Ook zijn er soms symbolen op te zien. Deze zijn nog krachtiger en bevatten nog meer kennis.

Deze kristallen zullen mensen aantrekken die actief bezig zijn de met de verankering van de energie op aarde en die zich bezighouden met de ondersteunen bij de verhoging van de frequentie op Aarde.

Als je een Lemurische Zaad kristal in uw rechter hand houdt terwijl u in een cirkel om een persoon, een voorwerp of een huis loopt, zal het een cirkel van licht en bescherming creëren.

Het zijn enorm krachtige kristallen die je kunt gebruiken bij krachtige healing-sessies in therapeutische / crystal healer zetting, of voor jezelf. 

Je kan er negatieve energie mee los maken en zijn daarom geschikt om voor mensen te gebruiken die de verantwoordelijkheid voor hun eigen leven op zich willen nemen. 

Ook is dit kristal enorm geschikt om je chakra’s in balans te brengen en het hartchakra te openen. Tevens heelt het de zwakkere plekken in je aura.

Dit kristal is uitermate geschikt om tijdens meditaties te gebruiken.
Leg hiervoor de steen op je derde oog en laat je leiden door je eigen intuïtie. 

Hoog-gevoelige mensen kunnen door de ondersteuning van deze kristal meer in balans komen en hun thuis-gevoel binnen halen. Dankzij dit gegeven is het in tegenstelling tot andere krachtig werkende kristallen, geen enkel probleem, wanneer kinderen deze in handen krijgen. 

Wanneer je met deze kristal gaat werken is het wel van belang dat je goed geaard bent of deze laat samenwerken met edelstenen die aarding bevorderen.

Mijn huidige collectie Lemurische zaad kristallen vind je in deze link 🙂 en op de foto’s in deze beschrijving. 

© Stichting Edelsteen Inspiratie – GemstoneShop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *