Lichamelijke Klachten

Gezondheidsklachten ABC

Onderstaande lijst is een weergave van fysieke / lichamelijke klachten waarvan ik persoonlijk en/of bij mensen in mijn praktijk ervaren heb, dat de edelstenen hier gunstig op werken. 

Klachten waarmee ik nog geen persoonlijke / therapeutische ervaring in heb staan niet in de lijst. Ook die klachten kunnen wel verzacht of geheeld worden met edelstenen, alleen heb ik hier nog geen ervaring in. Ik baseer mijn kennis en informatie op persoonlijke ervaring.

Uiteraard is dit puur een “lijst der ervaring”.  Edelstenen ‘dragen een steentje bij’ aan het genezing- en/of bewustwordingsproces. Zij kunnen ervoor zorgen dat bij medicatiegebruik, er soms minder medicatie nodig is, geen vervanging van, wél een mooie aanvulling op de reguliere gezondheidszorg.

De edelstenen staan genoemd in alfabetische volgorde. Welke beter zal werken dan de andere, kan per persoon verschillen. Hoe snel een edelsteen werkt is afhankelijk van de persoon, iemand die er niet in gelooft wordt niet uitgesloten, ook hier zal het werken mits het de juiste* edelsteen is voor de persoon, alleen zal iemand die er niet in gelooft langer nodig hebben om te erkennen dat het daadwerkelijk zo is 🙂 Terwijl iemand die er open voor staat en/of gevoeliger is het sneller opmerkt.

* Binnen een steensoort kan de een wel goed voor jou zijn en de andere edelsteen niet. Als je hiervoor gemeten wil worden stuur dan een mailtje met je klachten naar info@GemstoneShop.nl. dan weet je zeker dat je dé edelsteen krijgt die jou kan helpen.

Klik op de edelsteen namen en je ziet de hele huidige collectie van de betreffende edelsteen, in GemstoneShop.nl, Heb je nog vragen, stuur dan een berichtje naar info@gemstoneshop.nl

Inspirerende Groet,GemJudith EG, European Gemmologist & Crystal Healer

Inspirerende Groet,
GemJudith EG, European Gemmologist & Crystal Healer

ATTENTIE Toepassing van de informatie is je eigen verantwoordelijkheid. GemJudith is beschikbaar voor deskundig advies. Edelsteentherapie kan gezondheidsklachten verlichten en behandeling door een arts ondersteunen. Het is geen vervanging voor medicijngebruik. Neem bij ernstige medische klachten altijd contact op met je arts. Overname van teksten en foto’s alleen met bronvermelding en uitsluitend voor niet-commercieel gebruik Bron: www.GemstoneShop.nl

©Stichting Edelsteen InspiratieGemstoneShop.nlGemJudith.com